Ένα κατάστημα που πουλάει μόνο παπάκια μόλις άνοιξε στην Κύπρο!

Ένα μικρό μαγαζάκι γεμάτο λαστιχένια παπάκια, πιο γνωστά και ως παπάκια μπανιέρας, άνοιξε μόλις σήμερα στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.

Η ιδιοκτήτρια του νέου concept store που είναι μοναδικό στην Κύπρο μας εξήγησε πως η ιδέα για το άνοιγμα ενός τέτοιου καταστήματος γεννήθηκε μετά από ένα ταξίδι της στο Άμστερνταμ όπου βρίσκεται η έδρα του συγκεκριμένου franchise.

H αλυσίδα με τα πλαστικά παπάκια έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικά χρόνια στην πανέμορφη πόλη της Ολλανδίας, εκεί όπου παρουσιάζουν ιδιαίτερη αύξηση τα μαγαζιά που εξειδικεύονται απόκλειστικά σε ένα συγκεκριμένο προϊόν και οι Ολλανδοί τα αγαπούν ιδιαίτερα. Η Εύα, ιδιοκτήτρια του The Duck Store στη Λεμεσό, αφού γνώρισε αυτό το είδος καταστήματος στο Άμστερνταμ και το συνάντησε σε ένα ακόμη μαγαζί στη Φλωρεντία πείστηκε να κάνει το επιχειρηματικό βήμα και να το φέρει στη Λεμεσό.

300 είδη παπάκια
Το συγκεκριμένο μαγαζί διαθέτει περίπου 300 είδη από διαφορετικά παπάκια, σε χρώματα, σχέδια και φιγούρες αφού υπάρχει το παπάκι Batman, το παπάκι Άγαλμα της Ελευθερίας, το παπάκι κορίτσι, αγόρι και άλλες πολλές κωμικές φιγούρες σε διάφορα μεγέθοι από μπρεκόλ που πωλείται στα 5 ευρώ μέχρι και το extra large παπάκι που φτάνει τα 30 ευρώ.

Η μέση τιμή του κάθε προϊόντος φτάνει περίπου στα 8.95 ενώ υπάρχει και η luxury edition με παπάκια στα 9.95, 14 και 17 ευρώ. Το The Duck Store Λεμεσού σύντομα θα βάλει στα ράφια του και τα οικολογικά παπάκια φτιαγμένα στο Μαρόκο από καουτσιούκ (τα υπόλοιπα είναι από λάστιχο) ζωγραφισμένα στο χέρι.


Ένα μαγαζί που μόλις το εντοπίσαμε προκάλεσε τον ενθουσιασμό μας αφού φαντάζει ιδιαίτερο και μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ανυπομονούμε να πάρουμε κάποιο ως δώρο σε φίλους μας και να βρεθούμε εκείνα να τα δούμε ένα προς ένα αφού μερικά είναι πραγματικά αστεία αλλά και πολύ χαριτωμένα!

Πηγή: timeoutcyprus.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *