Γραμματόσημα με θέμα το «Game of Thrοnes»

Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες από την επιτυχημένη σειρά Game of Thrones τώρα και σε γραμματόσημα!

Η Νταενέρις Ταργκάρυεν, ο Τζον Σνόου και η Άρια Σταρκ περιλαμβάνονται στους ήρωες της αμερικανικής σειράς που τιμώνται από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία με την έκδοση σειράς 15 γραμματοσήμων.

Τα γραμματόσημα, που θα πωλούνται από τις 23 Ιανουαρίου, εκδόθηκαν για να «σηματοδοτήσουν τη μεγάλη βρετανική συνεισφορά στη σειρά» που προβάλλεται από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Συνολικά 10 χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους πρώτους επτά κύκλους της σειράς, μια διασκευή μυθιστορημάτων του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, θα απεικονίζονται στα γραμματόσημα, το καθένα από τα οποία κοστίζει 65 πένες (σχεδόν 73 λεπτά του ευρώ).

Την πλειονότητα των βασικών αυτών χαρακτήρων ερμήνευσαν βρετανοί ηθοποιοί, ενώ τα γυρίσματα της σειράς, της οποίας ο όγδοος κύκλος αναμένεται εντός του έτους ή το 2019, έγιναν κυρίως στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πέντε ακόμη γραμματόσημα απεικονίζουν τον Σιδερένιο Θρόνο, τον Βασιλιά της Νύχτας και τους Λευκούς περιπατητές, ανταρόλυκους, δράκους και γίγαντες.

«Όπως και η σειρά, έτσι και τα γραμματόσημα θα γίνουν πολύ δημοφιλή», προβλέπουν τα βρετανικά ταχυδρομεία στην ηλεκτρονική τους σελίδα, μέσω της οποίας δέχονται προπαραγγελίες για τα γραμματόσημα και συναφή προϊόντα αφιερωμένα στη σειρά, όπως μετάλλια και περιορισμένες εκδόσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *