Η Γερμανού ξανάρχεται

«Η Γερμανού ξανάρχεται» με τον Τάκη Ζαχαράτο (βίντεο)

Η Γερμανού ξανάρχεται, Σήμερα

Στην τελευταία εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» της σαιζόν 2013-2014, Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τον Τάκη Ζαχαράτο. Ο δημοφιλής showman μοιράζεται μαζί μας τα highlights της επαγγελματικής πορείας του αλλά της προσωπικής του ζωής και μιλάει για τη συμμετοχή του στο YFSF, τη σχέση του με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή και με[…]

«Η Γερμανού ξανάρχεται» με την Ελένη Φιλίνη (βίντεο)

Η Γερμανού ξανάρχεται, Σήμερα

Η Ελένη Φιλίνη έρχεται στο στούντιο της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» και μας γυρίζει με νοσταλγία στη χρυσή εποχή των 80’s ενώ μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση, και για την επιλογή της να μην προχωρήσει σε γάμο. (12/6/14)

«Η Γερμανού ξανάρχεται» με την Αθηναΐδα Νέγκα (βίντεο)

Η Γερμανού ξανάρχεται, Σήμερα

Η Ναταλία Γερμανού συναντάει την Αθηναίδα Νέγκα. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός σχολιάζει με τον δικό της καυστικό τρόπο τις γυναίκες της ελληνικές show biz, μιλάει για την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της ενώ απαντάει στις τολμηρές ερωτήσεις της Ναταλίας. (12/6/14)

«Η Γερμανού ξανάρχεται» με τον Παντελή Καναράκη (βίντεο)

Η Γερμανού ξανάρχεται, Σήμερα

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» ο Παντελής Καναράκης. Ο μοναδικός ηθοποιός και performer δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για όσα συμβαίνουν στο Your Face Sounds Familiar, μιλάει για τις σχέσεις του με τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν ξεχνάει να αναφερθεί και στις 3 πασίγνωστες, καλές του φίλες: τη[…]

«Η Γερμανού ξανάρχεται» με τον Σωτήρη Καλυβάτση (βίντεο)

Η Γερμανού ξανάρχεται, Σήμερα

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου, η Ναταλία Γερμανού συναντά το Σωτήρη Καλυβάτση. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του εαυτού του και γυρίζει στα παλιά. Ακόμη, παίζει ένα αγαπημένο του παιχνίδι από το παρελθόν και περνάει απ’ όλες τις δοκιμασίες της Ναταλίας με το δικό του… ξεχωριστό τρόπο.

«Η Γερμανού ξανάρχεται» με τη Νατάσα Ράγιου (βίντεο)

Η Γερμανού ξανάρχεται, Σήμερα

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» η Νατάσα Ράγιου μίλησε για τον γάμο της, την ενασχόληση της με την πολιτική και το πως αντιδρά ο γιος της σε σχέση με αυτό. (16/5/14)