Αλχημείες με … ΕλληνοΓαλλική Συμμαχία

Αυτό το Σάββατο οι Γλυκές Αλχημείες μας ταξιδεύουν στη Γαλλία, τη χώρα όπου
η γαστρονομία είναι επιστήμη και τα δημιουργήματά της πραγματικά καλλιτεχνήματα!

Ο πρεσβευτής της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, ενώνει
τις δυνάμεις του με τον Αρχιμάγειρα της Γαλλικής Πρεσβείας, Jean-Marie Hoffmann, σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο που ξεχειλίζει από έμπνευση και γαλλική φινέτσα.

Το αποτέλεσμα αυτής της … ελληνογαλλικής συμμαχίας είναι δύο υπέροχες συνταγές:
η παραδοσιακή κρέμα blancmange και το γνωστό και αγαπημένο soufflé au chocolat.

Γλυκές Αλχημείες
Κάθε Σάββατο στις 18:50

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *